foto Leonie         Logopedie Bergharen              Link naar logopedie  
 
         Klik voor werkwijze       Klik voor Leonie       Klik voor kwaliteit       Klik voor contact
 
 
Even Voorstellen

In 1995 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen). De eerste tien jaar na mijn afstuderen heb ik gewerkt in een allround praktijk in Wijchen. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van allerlei soorten logopedische stoornissen.  

In 2006 heb ik met de overname van Logopediepraktijk Bergharen de stap gemaakt om als zelfstandig logopedist te gaan werken. Daarnaast ben ik sinds 2008 één dag in de week werkzaam in ‘Logopediepraktijk Wijchen’, waar ik samenwerk met vier collega’s.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit het behandelen van kinderen met problemen op het gebied van spraak (waaronder stotteren), taal, stem en afwijkende mondgewoonten, zoals afwijkend slikken en open mondgedrag. In de loop van de jaren is mijn interesse voor het behandelen van het jonge kind verder gegroeid en  heb ik voornamelijk  bij- en nascholing op dat gebied gevolgd. In februari 2011 heb ik meerdere cursussen op het gebied van de pre-verbale logopedie afgerond en kunt u bij mij dus ook terecht voor het behandelen van eet- en drinkproblemen van uw baby/jonge kind. Ik ben hiervoor ingeschreven in het register pre-verbale logopedie bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.